Ξεκίνησαν δοκιμαστικά δρομολόγια τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ στις γραμμές του ΟΑΣΘ

Ξεκίνησαν δοκιμαστικά δρομολόγια τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ στις γραμμές του ΟΑΣΘ

Θέμα ημερών η κανονική λειτουργία σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕΘ, Γιάννη Τόσκα καθώς αναμένεται το πράσινο φως από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κυκλοφορούν ήδη δοκιμαστικά λεωφορεία των ΚΤΕΛ που θα αναλάβουν εικοσιπέντε γραμμές του ΟΑΣΘ. Το makthes.gr εντόπισε ένα από αυτά να κινείται στη λεωφόρο Θεσσαλονίκης στο ύψος της Περαίας και επικοινώνησε με τον διευθύνοντα  σύμβουλο του ΟΣΕΘ Γιάννη Τόσκα ο οποίος επιβεβαίωσε ότι γίνονται… δοκιμαστικά

“Έχει ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργία των εν λόγω λεωφορείων, προκειμένου να εξοικειωθούν οι υπό πρόσληψη νέοι οδηγοί με τα δρομολόγια των γραμμών που ανέλαβαν τα ΚΤΕΛ” μας είπε ο Γιάννης Τόσκας συμπληρώνοντας μάλιστα, πως η συγκεκριμένη κίνηση “χαίρει της αποδοχής” των πολιτών.

“Ξεκινήσαμε ατύπως και θα ακολουθήσει συνεργασία με τον ΟΑΣΘ, όπου κάθε υποψήφιος οδηγός των νέων λεωφορείων θα επιβιβάζεται στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ για να συνηθίσει την διαδρομή που θα κάνει στο εξής” όπως έκανε γνωστό ο Γιάννης Τόσκας.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕΘ είναι θέμα ημερών να ξεκινήσει η κανονική κυκλοφορία των συγκεκριμένων λεωφορείων καθώς αναμένεται η τελική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη σύμβαση που υπεγράφη με τα ΚΤΕΛ.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.