Ξεκινούν απο τις 2/3 εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες συντήρησης ασφαλτικών οδοστρωμάτων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των νοσοκομείων «Παπαγεωργίου» και «424 ΓΣΝΕ»,  θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 2 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 5  Μαρτίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης ασφαλτικών οδοστρωμάτων μπροστά από το «424 ΓΣΝΕ», στη λωρίδα που βρίσκεται δεξιά του κυκλοφορούμενου πλάτους της οδού.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη  02/03/2021 έως και την Παρασκευή 05/03/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες  και με ώρα έναρξης στις  8:00 π.μ..

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.