"Ξεχασμένα Φωτογραφικά Αρχεία της Θεσσαλονίκης"

[ad_1]

“Η Π31*, στην προσπάθεια και αναζήτηση για συνεχή αναβάθμιση των φωτογραφικών δρώμενων της πόλης μας, ξεκινάει μια σειρά παρουσίασης, άγνωστων φωτογράφων, άλλων εποχών, που οι φωτογραφικές τους αναμνήσεις ήταν ξεχασμένες σε κάποιο συρτάρι για πολλά χρόνια.
Επιθυμία μας είναι, να παρουσιάσουμε στο φωτογραφικό κοινό της Θεσσαλονίκης, ερασιτέχνες φωτογράφους, άγνωστους στο σύνολό τους και να ταξιδέψουμε μαζί τους, μέσα από τα αρχεία τους.
1ο Αρχείο του ερασιτέχνη φωτογράφου Δημήτρη Σίσκου.”
*Η δημιουργική ομάδα φωτογραφίας Π31 φιλοδοξεί να προσφέρει το δικό της ‘’κλικ’’ την δική της φωτογραφική ματιά και άποψη στα φωτογραφικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.
Στην Παπαμάρκου 31 (Πλατεία Άθωνος), έχει βρει το στέκι της, το χώρο της, το εργαστήρι της, όπου οι ιδέες γίνονται πραγματικότητα. Εκεί η ψυχή συναντά τον φακό και γίνονται ένα!
Τα μέλη της είναι : Lena Siopi (Λένα Σιώπη), Θανάσης Κρίτς (Θανάσης Κριτσωτάκης) , Θανάσης Αθανασιάδης ,ι Teo Tanoulas (Θόδωρος Τανούλας) Ζήσης Μαδυτινός και Βασίλης Πικάζης.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.