Οι παγκορασίδες Β΄του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ αήττητες

ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΑΗΤΤΗΤΕΣ

Το Σαββάτο 2/3/2016 οι Παγκορασίδες Β΄ του Μυγδονιακού κέρδισαν εκτός έδρας την ομάδα της ΑΕ Αξιού με σκορ 1—3 (25-21)(24-26)(22-25) (20-25).
Φανερά αγχωμένα, με την αγωνία και επιθυμία να κρατήσουν το αήττητο σερί τους, τα μικρά κοριτσάκια του κυρίου Ηρακλή Θεοδώρου, δεν είχαν την πολύ καλή απόδοση των προηγούμενων αγώνων τους. Παρά την μέτρια απόδοση τους το μεγάλο όπλο τους, το σερβίς, λειτούργησε και νίκησε την πολύ καλή άμυνα των κοριτσιών της ΑΕ Αξιού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και τα 4 σετ ήταν γεμάτα αλλά οι αθλήτριες του Μυγδονιακού πιο τυχερές στο τέλος των τριών τελευταίων σετ τα κέρδισαν και μαζί τον αγώνα.
Μ’ αυτή την νίκη οι Παγκορασιδες Β΄ είναι αήττητες και φτάνουν την όγδοη συνεχόμενη νίκη, στους εννιά αγώνες του πρωταθλήματος που συμμετέχουν.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Θεοδώρου Ηρακλής), Εφραιμίδου Εβελίνα, Κυρμανίδου Μαρία, Μαράνα Γεωργία, Γουνιώτη Φωτεινή, Χατζησακκούλα Ισαία, Βογιατζή Στέλλα, Παναγιώτου Χριστίνα, Νούλη Ελευθερία, Γιάμπαστου Κατερίνα, Βεζύρη Ιωάννα, Σερετούδη Ελένη.
Μυγδονιακος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.