Οπαδικό επεισόδιο το άγριο ξύλο που έπεσε στη ΔΕΘ- 2 συλλήψεις 1 τραυματίας – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Οπαδικό επεισόδιο το άγριο ξύλο που έπεσε στη ΔΕΘ- 2 συλλήψεις 1 τραυματίας – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Δ.Ε.Θ. και δικυκλιστών ομάδων «Ζ» & ΔΙ.ΑΣ., οδήγησαν στη σύλληψη δύο (2) ατόμων από χώρους εντός της Δ.Ε.Θ. και στην ταυτοποίηση ενός (1) ακόμη, έπειτα από επεισόδιο με αθλητικό υπόβαθρο.

Πρόκειται για δύο (2) αλλοδαπούς ηλικίας 20 (συλληφθείς) και 25 ετών και 26χρονο ημεδαπό (συλληφθείς) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημβρινές ώρες χθες (14-09-2022) εντός χώρου της Δ.Ε.Θ., 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος εργαζόταν σε περίπτερο αθλητικής ομάδας, δέχτηκε επίθεση από άτομα που κρατούσαν αντικείμενα (ξύλα και καθίσματα), στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι παραπάνω αλλοδαποί.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 26χρονος φέροντας αιχμηρό αντικείμενο (αναδιπλούμενο μαχαίρι – πεταλούδα) επιχείρησε ανεπιτυχώς να καταφέρει χτυπήματα στους επιτιθέμενους, ενώ 22χρονος ημεδαπός που βρισκόταν μαζί με τον υπάλληλο του περιπτέρου του, δέχτηκε επίθεση με χρήση σωματικής βίας χωρίς να τραυματιστεί.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο 20χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη του 25χρονου, καθώς και για την ταυτοποίηση έτερων εμπλεκομένων στο επεισόδιο.

Άγριο ξύλο μέσα στη ΔΕΘ, Βίντεο ντοκουμέντο

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.