Ο,τι Thess: Μπήκαμε στο σπίτι ενός Youtuber από τη Θεσσαλονίκη και ανακαλύψαμε τον «κόσμο» του Youtube (ΒΙΝΤΕΟ)

[ad_1]

Ο,τι Thess: Μπήκαμε στο σπίτι ενός Youtuber από τη Θεσσαλονίκη και ανακαλύψαμε τον «κόσμο» του Youtube (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πάνος Ευταξίας ανοίγει το σπίτι του στο «Ο,τι Thess» και εξερευνούμε τον «κόσμο» ενός youtuber. 

 Ο κόσμος των youtubers είναι ένας ξεχωριστός κόσμος που γιγαντώνεται συνέχεια. Πρόκειται για ένα κόσμο που τα subscribes, είναι ακόμα σημαντικότερα από τα likes και τις προβολές. Στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί επιτυχημένοι youtubers, που μετρούν χιλιάδες ακόλουθους και προβολές στα βίντεο τους, έχοντας πιστούς θεατές.

Ο Panos Dent, όπως είναι γνωστός στο youtube ο Πάνος Ευταξίας, είναι ένας από τους επιτυχημένους youtubers στην Ελλάδα. Έχει δυο κανάλια στο youtube, ένα για vlogs και ένα για gaming. Συνολικά στα δυο του κανάλια, έχει περίπου 170.000 συνδρομητές. Ο ίδιος κατάγεται, από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, αλλά τα τελευταία 5 χρόνια μένει στην Θεσσαλονίκη, καθώς σπουδάζει Οδοντιατρική στο ΑΠΘ. 

Στο τρίτο επεισόδιο του «Ο,τι Thess», ο Πάνος Eυταξίας ανοίγει το σπίτι του και δείχνει στον Θεολόγο Ηλιού, πως δημιουργεί ένα βίντεο, τι του στέλνουν οι ακόλουθοι του και φυσικά τα σημεία του σπιτιού του που είναι γνωστά μέσα από τα Vlog του.

Υποστηρίζει πως πλέον ίσως να μην είναι τόσο «αθώα» η επιτυχία ενός βίντεο στο διαδίκτυο, καθώς αποκαλύπτει πως πρόσφατα του πρότειναν να συμμετέχει σε μια στημένη φάρσα, που σήμερα έχει εκατομμύρια views. 

Ανακαλύψτε μαζί με το «Ο,τι Thess» τον «κόσμο» ενος Youtuber…

{youtube}Tuhnu2MI5GM{/youtube}

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.