Οχι κύριοι,Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Έκλεισαν τα μοναδικά κρατικά διόδια για το συλλαλητήριο

Οχι κύριοι,Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Έκλεισαν τα μοναδικά κρατικά διόδια. Παραποιούν την πραγματικότητα. Καμία ζωντανή σύνθεση απο κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Σείστηκε η γη της Θεσσαλονίκης απο Έλληνες πολίτες στο συλλαλητήριο της Κυριακής 21/1/18 στο Λευκό Πύργο για την άρνηση της ονοματοδοσίας των Σκοπίων,για την άρνηση της αλλοίωσης της ιστορίας.
Το μήνυμα εστάλη. Και οχι μόνο απο πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Απο Κρήτη εως Έβρο κατέφθασε κόσμος για να δώσει την παρουσία του,για να φωνάξει οτι η Μακεδονία ήταν είναι και θα είναι Ελληνική.

Ακούσαμε διαβάσαμε και είδαμε ρεπορτάζ που ανέγραψαν για ακροδεξιούς οτι κρύφτηκαν πίσω απο το συλλαλητήριο,οτι ο κόσμος ήταν μόνο 90.000 και φτάσαμε στο σημείο να σκεφτούμε αν τα μάτια μας δεν έβλεπαν καλά που είμασταν στο συλλαλητήριο απο την αρχή εως το τέλος. Που δίναμε ζωντανή εικόνα καθ’ολη την διάρκεια.
Κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας συνέχιζαν την ροή του προγράμματός τους παρ’όλα αυτά είχαν την παραπάνω άποψη στην ολιγόλεπτη αναφορά τους.
«Να ανοίξουν τα Μάλγαρα, να διευκολύνουν τον κόσμο να έρθει εδώ» ήταν η έκκληση που απηύθυνε από το βήμα του συλλαλητηρίου στην Ελληνική Αστυνομία ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.
Πολλά πούλμαν με πολίτες που ήθελαν να φτάσουν στην συγκέντρωση, «κόλλησαν» στα διόδια των Μαλγάρων. «Κόλλησαν» πούλμαν γεμάτα κόσμο,έκλεισαν τα μοναδικά κρατικά διόδια! και η Θεσσαλονίκη πλημμύρισε απο κόσμο,απο το λιμάνι εως το Μέγαρο δεν έπεφτε καρφίτσα. Απο το εξωτερικό ταξίδεψαν με αεροπλάνα και τρένα για βρεθούν εκει.
Πανω απο 500.000 κόσμος διαδήλωνε ειρηνικά και ας έδωσε τον αριθμό των 90.000 η Ελληνική Αστυνομία. Περισσότερα απο 1000 πούλμαν και αναφέρθηκαν μόνο 289.
Οπως και να έχει η είκονα δεν φιμώνεται,δεν αλλοιώνεται.
Αν οι οικογένειες με τα μικρά παιδιά και η συγκεκριμένη κυρία που ξεκίνησε με τα πόδια απο την Νεάπολη για να βρεθεί στο συλλαλητήριο ονομάζονται ακροδεξιοί…τότε λυπούμαστε για το μελάνι που χύθηκε για να γραφτούν αυτά.
Στις 4/2/18 στην Αθήνα θα πραγματοποιεί αντίστοιχο συλλαλητήριο. Έστω εκεί θα περιμένουμε να πιστοποιηθεί αυτό που δεν αποδέχονται αλλά εμεις βιώνουμε,οτι Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα…αποδείξτε το έστω με ζωντανή εικόνα και ήχο,με μη κατευθυνόμενο λόγο.

66BBAF8A-5C5E-476E-B9C9-93A2B2520BEA 5CCDFB8F-1235-4102-BF34-542FDC9A772A

Δείτε την πραγματική εικόνα που σας μεταδώσαμε εχθες παρακάτω:
Εδω

Εδω

Εδω

Εδω

Εδω

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.