Ο Ακάθιστος Ύμνος

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ
ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Λίγο πριν το Πάθος, το Σταυρό και την Ανάσταση του Κυρίου, τελούμε αυτήν την Παρασκευή, 15 Απριλίου, 8-10:15 το βράδυ την πανέμορφη Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου. Θα μαζευτούμε οι χριστιανοί στις εκκλησιές για να “χαιρετίσουμε” την κοινή μας μητέρα, την Παναγία μας, μέσα από τους εικοσιτέσσερις Οίκους (όσα και τα γράμματα του αλφάβητου) των Χαιρετισμών, να ψάλλουμε τα όμορφα τροπάρια και να υμνήσουμε, για τελευταία φορά φέτος, την Ωραιότητα της Παρθενίας της Υπερμάχου Στρατηγού.
Μαζί μας και φέτος θα είναι η Γυναικεία Χορωδία Eu Choralis και το Εργαστήρι Παιδικής Χορωδίας ΣΟΛ, της Ενορία μας, για να ψάλλουμε όλοι μαζί τα τροπάρια “Τη Υπερμάχω” και “Την Ωραιότητα”.
Υπενθυμίζουμε ότι θα τελεσθεί ΜΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, η οποία όμως θα ξεκινήσει στις 8μ.μ. και θα τελειώσει περίπου στις 10:15μ.μ. καλύπτοντας έτσι και όσους από τους εργαζόμενους επιθυμούν να παραβρεθούν.
Τονίζεται ότι για την εξυπηρέτησή των προσκυνητών υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης στην αυλή του σχολείου, δίπλα στην εκκλησία.

2016-04-08 21.09.01
fb page: Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.