Ο δήμος Ωραιοκάστρου ξεκινά καμπάνια για τους πρόσφυγες

Ο δήμος Ωραιοκάστρου ξεκινά καμπάνια
για τους πρόσφυγες

Τα δραματικά πρόσωπα του καιρού μας, με προσωπικές τραγωδίες οι περισσότεροι, έχουν ανάγκη από την έμπρακτη συμπαράστασή μας. Η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς σε συνεργασία με τη δημοτική επιτροπή Ισότητας Φύλων διοργανώνουν καμπάνια για τη συλλογή τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και ένδυσης – υπόδησης, που θα αποσταλούν στους πρόσφυγες της Ειδομένης.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να ανταποκριθούν στην πρωτοβουλία μας αυτή και να συνεισφέρουν όσο μπορούν από το υστέρημά τους, προσφέροντας προϊόντα από την παρακάτω λίστα:

1) Ξηρά τροφή (μακαρόνια, ρύζι, κονσέρβες, κρουασάν, μπισκότα, γάλα εβαπορέ, χυμούς)
2) Είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτί υγείας, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, μωρομάντηλα, βρεφικές πάνες, σαπούνια)
3) Είδη ένδυσης και υπόδησης (παπούτσια όλων των ειδών, μπουφάν, αδιάβροχα)

Η συγκέντρωση όλων των ειδών θα γίνεται καθημερινά από τις 8.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι στο ισόγειο του δημαρχείου Ωραιοκάστρου από την ερχόμενη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 10 Νοεμβρίου.

«Οι εικόνες που βλέπουμε καθημερινά μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από την πορεία των προσφύγων προς την Ευρώπη είναι συγκλονιστικές. Στο δράμα αυτό χιλιάδων ανθρώπων δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι. Για το λόγο αυτό ξεκινάμε από τη Δευτέρα την προσπάθειάς μας αυτή και καλούμε τους δημότες μας να συνδράμουν όσο μπορεί ο καθένας σε αυτή την προσπάθεια», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν.

image

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.