Ο Π.Π.Σ.Ω. τοποθετείται για το έγγραφο της ”Πρωτοβουλίας Πολιτών”

Δελτίο τύπου : Το   Διοικητικό  Συμβούλιο   του  Περιβαλλοντικού   Πολιτιστικού   Συλλόγου  Ωραιοκάστρου   ανακοινώνει  ότι   δεν   έχει   καμία  σχέση   με  το  κάλεσμα   μιας Πρωτοβουλίας Πολιτών που κυκλοφόρησε στο Δήμο μας χωρίς ονόματα, διεύθυνση ή  τηλέφωνο  επικοινωνίας, καθώς  επίσης  και στα μέσα  κοινωνικής δικτύωσης και καλεί σε δικαστικό αγώνα κατά των λατομείων.

 

Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος αντιμετώπισε το πρόβλημα των λατομείων με ταχύτητα, συνέπεια και δημοκρατικά αντανακλαστικά κινητοποιώντας 21 συλλόγους του Δήμου μας, πολιτιστικούς και αθλητικούς, με Ψήφισμα που επιδόθηκε στο Δήμο Ωραιοκάστρου και εστάλη με μέιλ στον κ. Περιφερειάρχη Κ.Μ., στον κ. Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, αλλά και με  παρουσία στο Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στο Μεσαίο, με θέσεις και προτάσεις που χαιρόμαστε που τις αντιγράφουν

.

Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος συνεπής στις δεσμεύσεις του,απέστειλε πρόσκληση πεζοπορίας- διαμαρτυρίας και ενημέρωσης,το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, καλώντας όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου για να γνωρίσουμε από κοντά τον τόπο δημιουργίας των δύο νέων λατομείων,την οποία και πραγματοποιήσαμε παρά την ελάχιστη συμμετοχή των πολιτών.

 

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας ,4 Μαρτίου 2019, απηχούν την αγωνία του Συλλόγου και για το προγραμματιζόμενο οικολογικό έγκλημα αλλά και την ευθύνη του απέναντι στα Μέλη του και στους πολίτες του Δήμου μας και θα εκτελεσθούν στο ακέραιο.

 

Πληροφορίες :e-mail[email protected]

fb     Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου

 

Από το Δ.Σ.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.