Πάρκα και χώρους άθλησης σφραγίζει ο δήμος Ωραιοκάστρου

Πάρκα και χώρους άθλησης σφραγίζει ο δήμος Ωραιοκάστρου

Αποφάσισε και ο Δήμος Ωραιοκάστρου να κλείσει τις παιδικές χαρές,όπως αντίστοιχα έχουν πράξει όμοροι Δήμοι εδώ και αρκετές ημέρες, με το βλέμμα στραμμένο στην δημόσια υγεία.


Εντολή να σφραγιστούν πάρκα, παιδικές χαρές και χώροι άθλησης, όπου εξακολουθεί να καταγράφεται υψηλή επισκεψιμότητα παρά τις απαγορεύσεις για συναθροίσεις που βρίσκονται σε ισχύ στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού, έδωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

«Οφείλουμε όλοι μας να ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες που δίδονται από την πολιτεία και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. Απευθύνω έκκληση προς όλους τους πολίτες να επιδείξουν πειθαρχία στις συστάσεις των ειδικών. Το ‘Μένουμε Σπίτι’ δεν είναι ένα σύνθημα. Είναι αναγκαιότητα. Πρέπει όλοι να συναισθανθούμε το βάρος της ατομικής και της κοινωνικής ευθύνης που μας αναλογεί, ώστε με αυτοπεριορισμό και ψυχραιμία να τα καταφέρουμε. Και πράγματι θα τα καταφέρουμε», επεσήμανε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του δημάρχου η λειτουργία όλων των χώρων άθλησης και πολιτισμού στον δήμο Ωραιοκάστρου έχει ανασταλεί ήδη από τις 11 Μαρτίου 2020.

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας κυρίως νεαρής ηλικίας όχι μόνον αψηφησαν την απαγόρευση αυτή αλλά κατέστρεψαν και τις κορδέλλες που πολύ σωστά έβαλε ο Δήμος και μπήκαν μέσα στα πάρκα να παίξουν μπάσκετ ή ποδόσφαιρο. Σε παρατήρησή μας (είμαστε γείτονες στο πάρκο στα πευκάκια ) δεχθήκαμε φραστική επίθεση. Εδώ φάνηκε το ήθος και το ύφος των νεαρών. ΠΡΟΤΑΣΗ: Συνεργασία του Δήμου με την αστυνομία ούτως ώστε να περνα κατά τακτά χρονικά διαστήματα να ελέγχει και γιατί όχι να επιβάλλει και πρόστιμα στους νεαρούς “κυρίους” αυτους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.