Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες στη Θεσσαλονίκη σήμερα

Σε λίγη ώρα,  μέλη της πρωτοβουλίας συλλόγων εκπαιδευτικών  πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  θα συγκεντρωθούν στο 87ο δημοτικό σχολείο και θα διαμαρτυρηθούν για την ακύρωση σεμιναρίων συντονιστών εκπαιδευτικού έργου που αφορά την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας.
Στις 11.00 στο Τουρκικό Προξενείο θα συγκεντρωθούν μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και θα πραγματοποιήσουν μικροφωνική συγκέντρωση  για αλληλεγγύη σε περιοχή της βόρειας Συρίας.
Την ίδια ώρα, στις 11.00, μέλη του  σωματείου μισθωτών εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν στο μνημείο Λαμπράκη. Ζητούν κλαδική σύμβαση στα φροντιστήρια, με υποχρεωτικές αυξήσεις στους μισθούς και τα ωρομίσθια.
Στις 19.00, μέλη της νεολαίας της ΚΝΕ  θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου, ως ένδειξη  αλληλεγγύης στο λαό της Βενεζουέλας. Θα Ακολουθήσει πορεία προς το Αμερικανικό Προξενείο.
Την ίδια ώρα,στις 19:00, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση  ενάντια στην πατριαρχία. Θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.