Πανστρατιά προσευχής για τη Μακεδονία στον Άγιο Δημήτριο,ολα έτοιμα για το συλλαλητήριο

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος,  έχει εκφράσει την αντίρρηση του για τη χρήση του όρου «Μακεδονία» από τα Σκοπιά, θα ακολουθήσει την Εκκλησία της Ελλάδος και δεν θα μετέχει στο συλλαλητήριο. Λίγες ώρες πριν το συλλαλητήριο κάλεσε  σε πανστρατιά προσευχής για τις διαπραγματεύσεις στο όνομα της γειτονικής χώρας.

Στην πρωινή δοξολογία παρευρέθηκαν ο πρώην υφ. Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Γιώργος Λαζαρίδης, οι βουλευτές της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης και Κώστας Γκιουλέκας, ο κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στρατηγός εν αποστρατεία, Φραγκούλης Φράγκος και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης.

Επιβλητική ήταν η παρουσια των Κρητών  που εφτασαν χθες το απόγευγμα, στη Θεσσαλονίκη για να να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο,να σταθούνε δίπλα στους Μακεδόνες για ακόμη φορά και για όσες φορές χρειαστεί,οπως οι ίδιοι δηλώνουν.

Υπενθυμίζουμε οτι σήμερα εκτος απο το συλλαλητήριο στις 14:00 στον Λευκό Πύργο συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν στις 13:00 στην Κάμαρα μέλη απο τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.