Παραδόθηκε σήμερα στην αποθήκη 9 του ΟΛΘ η ανθρωπιστική βοήθεια του δήμου Ωραιοκάστρου για τους πρόσφυγες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παραδόθηκε σήμερα στην αποθήκη 9 του ΟΛΘ
η ανθρωπιστική βοήθεια του δήμου Ωραιοκάστρου
για τους πρόσφυγες

Φορτηγό του δήμου Ωραιοκάστρου συνοδευόμενο από τους αντιδημάρχους Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς και Διοικητικού, Οικονομικού και Προγραμματισμού, Πέτρο Αταμιάν και Ηρακλή Τσακαλίδη αντίστοιχα, παρέδωσε σήμερα το πρωί στην αποθήκη 9 του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης πάνω από 300 δέματα με είδη ρουχισμού, υπόδησης και προσωπικής υγιεινής που συγκεντρώθηκαν από πολίτες του δήμου.

Να επισημάνουμε ότι η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την ανακούφιση των προσφύγων συνεχίζεται από τον δήμο Ωραιοκάστρου, ο οποίος καλεί όλους τους συμπολίτες να ανταποκριθούν στην πρωτοβουλία αυτή της δημοτικής αρχής και να συνεισφέρουν όσο μπορούν από το υστέρημά τους, προσφέροντας προϊόντα από την παρακάτω λίστα:

1) Συσκευασμένα τρόφιμα (κρουασάν, μπισκότα, γάλα εβαπορέ και μακράς διαρκείας, χυμούς, βρεφικές κρέμες και γάλατα)

2) Είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτί υγείας, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, μωρομάντηλα, βρεφικές πάνες, σαπούνια)

3) Είδη ένδυσης (μπουφάν, αδιάβροχα) και υπόδησης (παπούτσια όλων των ειδών)

4) Παιχνίδια

Η συγκέντρωση όλων των ειδών γίνεται καθημερινά από τις 8.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι στο ισόγειο του δημαρχείου Ωραιοκάστρου.
image
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.