«Περπατώ και γνωρίζω: Νεοχωρούδα, Στο Πέρασμα του Χρόνου

Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» συνδιοργανώνουν πεζοπορία με τίτλο «Περπατώ και γνωρίζω: Νεοχωρούδα, Στο Πέρασμα του Χρόνου, για την Κυριακή 15 Νοε 2015 και ώρα 11:00.
Το ραντεβού για όποιον επιθυμεί (μέλος ή όχι) είναι στο Δημοτικό Πάρκο Νεοχωρούδας, στη Νεοχωρούδα, για την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 στις 11:00. Οι περιπατητές θα κινηθούν με δικά τους μεταφορικά μέσα μέχρι το σημείο συνάντησης. Επιβοηθητικά, για οικονομία κινήσεων και για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα μεταφορικού μέσου, στο χρονικό διάστημα από 10:30 μέχρι 10:45, Ι.Χ. αυτοκίνητα των μελών μας θα περάσουν από το Κονταξοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.
Καλούμε όλους εκείνους που θέλουν να περπατήσουν αλλά και να επικοινωνήσουν – γνωρίσουν τον τόπο που ζουν σε όλες τις διαστάσεις του, να έρθουν να περπατήσουν μαζί μας…
πληροφορίες:
https://sites.google.com/site/periballontikosoreokastrou
https://www.facebook.com/perivallontikosoraio?fref=ts
e-mail: [email protected]

Politics tikis,perivantologikos,Πολιτιστικός περιβαλλοντικός politistikos-sullogos-neoxwroudas-o-megas-alexandros,πολτιστικος νεοχωρουσας

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.