Πρόγραμμα Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης ΕΡΜΕΙΟΝ+ απο τον Ε.Σ.Ω.

Πρόγραμμα Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης ΕΡΜΕΙΟΝ+

Σας ενημερώνουμε ότι, ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου (Ε.Σ.Ω.) σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΚΑΕΛΕ) της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα:

 Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μικρή επιχείρηση
Οι εκπαιδευόμενοι δεν θα έχουν φυσική παρουσία σε χώρο εκπαίδευσης αλλά όλη η εκπαιδευτική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα του ΕΡΜΕΙΟΝ+.

Για κάθε άτομο που θα εγγράφεται στην πλατφόρμαθα πρέπει να υπάρχει απαραίτητα διαφορετικό email καθώς επίσης αυτό να είναι και ενεργό διότι η επικοινωνία, ως επι το πλείστον, θα γίνεται ηλεκτρονικά.
Μετά την καταχώρηση των εκπαιδευομένων στην πλατφόρμα θα τους αποσταλεί στο email τους το «όνομα χρήστη» και ο «κωδικός» με τα οποία θα κάνουν εισαγωγή στο σύστημα.
Θα υπάρχει ένας χρονικός περιορισμός ενός μήνα μέσα στον οποίο θα πρέπει οι εκπαιδευόμενοι να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα.

Η ημερομηνία έναρξης και λήξης της περιόδου αυτής θα καθοριστεί με την εγγραφή τους στο σύστημα και θα τους αποσταλεί στο email τους μαζί με ένα εγχειρίδιο χρήσης της πλατφόρμας. Μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης θα απενεργοποιείται η δυνατότητά τους να παρακολουθούν το πρόγραμμα.
Όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα από όλους θα εκδίδεται και η βεβαίωση παρακολούθησης. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν για τις επιχειρήσεις που είναι μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, καθώς και για τα άτομα που απασχολεί η κάθε επιχείρηση.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία και διευκρίνηση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 6999501100, ή E-mail: [email protected] και δηλώστε τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες, καθότι θα πραγματοποιηθεί μόνο ένα τμήμα, οπότε θα τηρηθεί
σειρά προτεραιότητας.

ΕΣΩ


Ο πρόεδρος Βασίλης Ιακωβίδης
Η γενική γραμματέας Μυρτώ Γιαννακού

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.