«Πόνος ένα “δώρο” που δεν αγάπησε κανείς!»

«Πόνος ένα “δώρο” που δεν αγάπησε κανείς!»

Ημερίδα για τον Χρόνιο Πόνο και την Παρηγορική Φροντίδα, με θέμα «Πόνος ένα “δώρο” που δεν αγάπησε κανείς!», θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.
Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει το Αναισθησιολογικό Τμήμα, σε συνεργασία με το Ιατρείο Πόνου του Νοσοκομείου. Κατά την έναρξη της επιστημονικής ημερίδας θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νεοσύσταστου Ιατρείου Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας
Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας (ΠΑΡΗΣΥΑ), της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας, της Εταιρείας Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής Β. Ελλάδος.
Η εγγραφή και η παρακολούθηση είναι δωρεάν και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος θα χορηγήσει μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits).
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ wugt Χρόνιος Πόνος & Παρηνορική Φροντίδα Πόνος... Ένα "δώρο" που δεν αγάπησε κανείς! 4 Μαρτίου 2023 Αμφιθέατρο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Διοργάνωση: Αναισθησιολογικό Τμήμα Γ.Ν.Θ. "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ" Σε συνεργασία με το ατρείο Πόνου Γ.Ν.Θ. "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ" Αιγίδα -Ελληνικής Εταιρείας Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α Αλγολογίας Εταιρείας ναισθησιολογίαςκαι Εντατικής Ιατρικής Βορείου Ελλάδος Κατα τη διάρκεια της Ημερίδας γίνουν Εγκαίνια Ιατρείου Πόνου Παρηγορικής Φροντίδας Γ.Ν.Θ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ" Γραμματεία Διοργάνωσης νωσης M.C.C. Conferenc Tи :54635, Θεσσαλονίκη il:makedoni@otenet.gr info@m-c-c.gr ΠΑΡΗ-ΣΥΑ ΗΝΑΙΡΕΙΑΣ EAEIBE"
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.