Π. Σκαρλάτος: Μη ανάληψη ευθύνης απο τον δήμαρχο – Μονόδρομος η παραίτηση της προέδρου ΔΕΥΑΩ

Π. Σκαρλάτος: Μη ανάληψη ευθύνης απο τον δήμαρχο – Μονόδρομος η παραίτηση της προέδρου ΔΕΥΑΩ

Μη ανάληψη ευθύνης από τον Δήμαρχο και μικροπολιτικές υπεκφυγές από την διοίκηση για το θέμα των λογαριασμών στη Μυγδονία. Ίδια αντιμετώπιση με το θέμα που έχει δημιουργηθεί και με τους αγροτικούς δρόμους στην ίδια περιοχή.

Η παραίτηση της προέδρου ΔΕΥΑΩ είναι μονόδρομος.

 Μετά τις δηλώσεις για «αβάσιμα» γεγονότα ήρθε απλά το …«έγινε λάθος» και έτσι ο κ. δήμαρχος «την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενος» ζήτησε να μην πληρώσει τώρα ο κόσμος τους λογαριασμούς του νερού.

Λέξη όμως δεν βγήκε από το στόμα του για το προσωπικό του «λάθος», το «καμάρι» της ΔΕΥΑΩ, που ο ίδιος επέλεξε να τοποθετήσει στην κεφαλή της διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης μετά από μια πράξης μικροπολιτικής συμφωνίας μόνο και μόνο για την καρέκλα.

 Και αναρωτιέται τώρα ο απλός πολίτης τι έφταιξε στ αλήθεια και καλείται να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη. Οι ευθύνες για το απίστευτο μπάχαλο με τα αυξημένα τιμολόγια νερού στα σπίτια και τις επιχειρήσεις βαραίνει αποκλειστικά τον κ. Τσακίρη, ο οποίος βρίσκεται τώρα διπλά εκτεθειμένος.

Η «αν.α.σ.α» επιμένει: η παραίτηση της κ. Κυριακίδου – Βέσκου αποτελεί, επί του παρόντος, τη μόνη αξιοπρεπή στάση στο χάος που με μεγάλη ικανότητα δημιούργησε η ίδια. Εκτός αν βρίσκεται στη θέση αυτή μόνο για να παίρνει το μηνιάτικο που συμφώνησε με το Δήμαρχο, για την «μεταγραφή» της, από την επομένη των προηγούμενων εκλογών.

Παντελής Σκαρλάτος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.