Ράγισαν καρδιές στην πρεμιέρα του “Νόστου” – Τα δάκρυα της Βούλας Πατουλίδου,βίντεο 

Ράγισαν καρδιές στην πρεμιέρα του “Νόστου” – Τα δάκρυα της Βούλας Πατουλίδου

Κυριολεκτικά ράγισαν καρδιές στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, ιστορικής αναδρομής για την ακρίβεια, Νόστος ρίζα μ’ και κλαδί μ΄  του Δημήτρη Πιπερίδη .

Οι Θεσσαλονικείς είχαν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία χάρη στην Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς που διοργάνωσε με τον καλύτερο τρόπο τη χθεσινή παράσταση,για την οποία άνοιξε τις πόρτες του μετά απο πολλά χρόνια το “Παλατάκι Κυβερνείο”.

Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια από τους συντελεστές ο Νόστος.
Από την διακόσμηση, την ενδυμασία, τα χτενίσματα, το μακιγιάζ που παρέπεμπαν όλα σε εκείνη την εποχή μέχρι και τις αντίστοιχες γεύσεις που πρόσφερε ο Θεόφιλος Γεωργιάδης προς όλους τους θεατές που παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση.

Ο κ.Γεωργιάδης  θέλοντας να τιμήσει τους προγόνους του, παρέθεσε “αντίδωρο” προς όλους τους θεατές, δηλαδή ποντιακά εδέσματα από το Ραγιάν, ως μνημόσυνο χάρη των 101 ετών που συμπληρώθηκαν από τη γενοκτονία Ποντίων.

Από το κοινό δεν θα μπορούσε να λείπει η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου.

Η κυρία Πατουλίδου κατά τη διάρκεια του  θεατρικού δεν πήρε τα δακρυσμένα μάτια της στιγμή από τη σκηνή  και δήλωσε στην κάμερα του oraiokastro24

Δείτε στιγμιότυπα απο την παράσταση που αποτυπώνει όλο τον πόνο,την αγωνία,την δυστυχία και το δράμα όλων των ξεριζωμένων λαών:

Τα πάντα για τον Νόστο – Τις ρίζες και τα κλαδιά του καθενός μας

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.