Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού

Γραικος
Οι έρευνες από την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή Φως στο τούνελ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για την λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης του Δημήτρη Γραικού.
Έρευνα απο ξηρά και αέρα πραγματοποιήθηκε απο την
Ο.Φ.Κ.Α.Θ.γύρω απο τον ποταμό Άξιο. Οι διασώστες εξερεύνησαν την περιοχή αλλά δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο.
“Αν χάθηκε εδώ δεν θα τον βρούμε” δηλώνει φανερά απογοητευμένη η σύζυγος του αγνοούμενου.
Πληροφορίες λένε οτι έβγαλε 840€ απο ΑΤΜ απο την Φλωρινα,10-15 μέρες μετα την εξαφάνιση του και στην κάμερα φαίνεται να προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπο του.
Επίσης λέχθηκε οτι είχε οικονομική συναλλαγή,περίπου στις ίδιες ημέρες,στα Ιωάννινα οπου χρειαζόταν να δείξει την αστυνομική του ταυτότητα κάτι που εγινε,ενω γνωρίζουμε την είχε χάσει.
Η σύζυγος του δηλώνει οτι δεν είχε κάρτα τραπέζης ο αγνοούμενος και δεν έχει γίνει καμια τραπεζική κίνηση αυτόν τον μήνα της εξαφάνισης. Ξεκαθαρίζει ακόμη η συζυγός του οτι κανένας δεν πίεσε τον Δημήτρη να υπογράψει καποιο χαρτί που να εξουσιοδοτεί αυτό το άτομο για να χειρίζεται τα οικονομικά του.
Πολλές συμπτώσεις που προκαλούν ανησυχία στην οικογένειά του και εκνευρισμός για τις υποτιθέμενες μαρτυρίες οτι είδαν τον αγνοούμενο και αποπροσανατολίζουν τις έρευνες. “Πήγα και στο σπίτι στη Χαλκιδική και δεν βρήκα τίποτα” το ενα κλειδί απο τα πέντε του εξοχικού το ψάχνουν απο το καλοκαίρι και δεν βρέθηκε.
Η Αγγελική Νικολούλη ρώτησε την σύζυγο του αγνοούμενου αν πήγε μαζι με τον σύζυγο της στα Σκόπια στην περιοχή Γευγελί κοντα στα τέλη του Οκτωβρίου. Η απάντηση που έλαβε ήταν πήγε στην Στρούμιτσα για έρευνα μια εβδομάδα μετά την εξαφάνιση.
ΟΙ έρευνες συνεχίζονται.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.