Σε κινεζικούς τόνους και το Ωραιόκαστρο

Σε China Town έχει μεταμορφωθεί η Θεσσαλονίκη εν όψει της 82ης ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα την Κίνα.
Κινέζικα φαναράκια και δράκοι διακοσμούν τους δρόμους της πόλης της Θεσσαλονίκης.
IMG_0468
Ο νεαρός επιχειρηματίας που έγινε γνωστός από το τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης Survivor,Ορέστης Τσανγκ, έχει ήδη επιλεγεί από τον Δήμο Θεσσαλονίκης ως «πρέσβης» του στην Κίνα. Έτσι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 82ης ΔΕΘ, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου ο Τσανγκ μετά τις δοκιμασίες στην εξωτική Καραϊβική καλείται να αναδείξει το επικοινωνιακό του χάρισμα παρουσιάζοντας τις ενημερωτικές συνεδρίες που θα διοργανώσει ο δήμος για ξένους επιχειρηματίες. Σε μία από αυτές, το τμήμα Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει σε Κινέζους επιχειρηματίες και εκθέτες το τουριστικό και επενδυτικό προφίλ της πόλης. Την παρουσίαση στα αγγλικά θα κάνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα Τουρισμού, Σπύρος Πέγκας και στα κινέζικα ο Ορέστης Τσανγκ.

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου συμβάλει σε αυτό στολίζοντας τους κεντρικούς δρόμους του ανάλογα
IMG_0467
Ενα βήμα προς “το Ωραιόκαστρο ανοίκει στην Θεσσαλονίκη και θα ενσωματωθεί πλήρως” είναι αυτό προφανώς οπως είχε δηλώσει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου σε συνέντευξη του παλαιότερα.
Αναμένουμε να δούμε και τα επόμενα βήματα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.