Σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό – Ανατροπή νταλίκας που μετέφερε αγελάδες – Κλειστά τα ρεύματα κυκλοφορίας

Σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό – Ανατροπή νταλίκας που μετέφερε αγελάδες – Κλειστά τα ρεύματα κυκλοφορίας

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:45 στην Εγνατία Οδό, στον κόμβο της Καλαμιάς, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, φορτηγό-νταλίκα που μετέφερε ζώα (αγελάδες) εξετράπη της πορείας του, χτύπησε στο στηθαίο και ανετράπη

Από το τροχαίο έχουν τραυματιστεί κάποια ζώα, ενώ αγελάδες βρίσκονται εκτός του οχήματος.O oδηγός της νταλίκας είναι καλά στην υγεία του.Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος έστειλε και τις φωτογραφίες στο Kozanimedia: “Έσκασε το λάστιχο της νταλίκας και έφυγε αριστερά στο στηθαιο. Δίπλα ήταν και ένα άλλο φορτηγό αλλά αυτό έμεινε όρθιο. Οι οδηγοί είναι και οι δύο καλά. Μια, αγελάδα είναι τραυματισμενη αρκετά. Κάποια ελαφριά και κάποια ζώα έφυγαν και προσπαθεί η αστυνομία να τα μαζέψει από την Εγνατία. Έτσι έκλεισαν και τα δύο ρεύματα για να μην γίνει και στο άλλο ρεύμα ατυχία από τα ζώα και από τα τσιμέντα που εκσφενδονιστηκαν.”

seleo.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.