Στην τελική ευθεία η κατασκευή δικτύων αποχέτευσης σε Νεοχωρούδα και Πεντάλοφο

Στην τελική ευθεία η κατασκευή δικτύων αποχέτευσης σε Νεοχωρούδα και Πεντάλοφο

 7D5A670F-1818-46DB-99F9-D0B22215CB3B

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση κατασκευής δικτύων αποχέτευσης των οικισμών Νεοχωρούδας Πενταλόφουμεταξύ του δήμου Ωραιοκάστρου, της  ΔΕΥΑΩ και της αναδόχου εταιρείας «ΨΑΡΡΑΣ Α.Τ.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 7.500.000 ευρώ και θα ολοκληρωθεί σε 540 ημέρες.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσηςεπεσήμανε ότι: «Μετά από χρόνια ένα έργο πνοής μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Το αποχετευτικό σύστημα είναι δείγμα πολιτισμού και προόδου μιας κοινωνίας, συν το οικονομικό βάρος των κατοίκων, οι οποίοι κάθε μήνα ήταν υποχρεωμένοι να ξοδεύουν τουλάχιστον 100 ευρω. λύματα των εν λόγω οικισμών θα συγκεντρώνονται σε δύο αντλιοστάσια και θα μεταφέρονται μέσω εξωτερικού δικτύου στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων-ΒοθρολυμάτωνΘεσσαλονίκης. Μάλιστα σε κάθε οικισμό σχεδιάζεται εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης»

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΩ Νίκος Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος της αναδόχου εταιρείας Ανδρέας Ψάρρας.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.