Στην 2η θέση της Β’ Εθνικής σκαρφάλωσε ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ

Νίκη μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος πέτυχε την Κυριακή 4/2/2018 η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού, κερδίζοντας με 3–0(25-9)(25-16)(25-18) την ομάδα του Ηρακλή 2015 στο ΔΑΚ Μυγδονίας και πέρασε στη 2η θέση της κατάταξης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής της ΕΠΕΣΘ.
Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Μυγδονιακού μπήκαν στον αγώνα σαν τρένο και παίζοντας εξαιρετικό volley παρέσυραν τα κορίτσια του Ηρακλή στο παιχνίδι τους. Στα δύο επόμενα σετ έχοντας η κα Τρύψια όλες τις αθλήτριες σε μεγάλη φόρμα και αφού το σύνολο τους στο παρκέ λειτουργούσε υποδειγματικά, άφησε τις αθλήτριες να αλωνίσουν το γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το παιχνίδι τελείωσε με την προπονήτρια του Μυγδονιακού να μην έχει καλέσει σε κανένα time-out τις Πορτοκαλί και να έχει χρησιμοποιήσει μόλις μία αλλαγή στο 3ο σετ. Με το τέλος του αγώνα τα κορίτσια του Μυγδονιακού χειροκροτήθηκαν από τους πολλούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο “Παναγιώτης Νέτσικας” για να τις απολαύσουν αγωνιστικά και αυτές με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τον κόσμο τους που δεν σταμάτησε να τις εμψυχώνει κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Από τη 2η θέση πλέον ο Μυγδονιακός υπολογίζει χωρίς άγχος τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά υπολείπονται πολλές αγωνιστικές και αναμετρήσεις με επικίνδυνες ομάδες . Για την 17η αγωνιστική ο Μυγδονιακός θα φιλοξενηθεί στο Κολέγιο Ανατόλια από την ομώνυμη ομάδα.

ED4CC214-C7B0-4921-9B49-5510EC7F757B

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Αρνάκη Ελισσάβετ, Χατζίκου Βίκυ, Δάκου Λιάνα (L), Λάκη Μαρία (L), Λεούδη Μηλένα, Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Καραγιάννη Θέη, Γιάμπαστου – Πουλέκα Κατερίνα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα.
ΗΡΑΚΛΗΣ 2015: (Χριστόπουλος Βασίλειος) Κίτσου Γεωργία (C), Γιαννώτα Νάντια, Γκινάλη Αλιάννα, Σιδηρά Κική, Δαρδά Άννα, Γαβριηλίδου Αικατερίνη, Κανονίδου Έλλη (L), Καλαιτζίδου Α. (L), Οικονομάκη Ελένη, Αντωνίου Στεργιαννή, Τζαφάρη Μαρία, Ντουντούδη Ιωάννα, Κουρκουλούκη Αικατερίνη, Τουκμενίδου Στέλλα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.