Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 71χρονος φυγόποινος με 81 χρόνια κάθειρξης

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 71χρονος φυγόποινος με 81 χρόνια κάθειρξης

Συλλήψεις ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

 Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν πολυετείς ποινές κάθειρξης

 Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στοχευμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

 

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν:

 

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, 71χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 3 Εντάλματα Σύλληψης και 12 αποφάσεις με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 81 ετών και 20 μηνών και χρηματική ποινή, για τα αδικήματα της απιστίας στην Υπηρεσία, πλαστογραφία, απάτη, φοροδιαφυγή, δημόσια έσοδα, χρεωκοπία και παράβασης της εργατικής νομοθεσίας.
  • 56χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 7 μήνες φυλάκιση και χρηματική ποινή 100.200 ευρώ, για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας, παράβασης του Νόμου περί ναρκωτικών και κλοπής.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.