Στη Θεσσαλονίκη Χαρδαλιάς, Αρκουμανέας για τη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη

Στη Θεσσαλονίκη Χαρδαλιάς, Αρκουμανέας για τη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, σε συνέχεια  της ανίχνευσης του στελέχους της νοτιο-αφρικάνικης μετάλλαξης του κορονοϊού στην περιοχή.

Η μετάβαση του Υφυπουργού και του Προέδρου του ΕΟΔΥ κρίθηκε απαραίτητη σε συνέχεια τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με συμμετοχή του Σωτήρη Τσιόδρα και επιδημιολόγων για την αξιολόγηση της κατάστασης.

Η ανίχνευση του στελέχους της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης σήμανε συναγερμό στις αρμόδιες αρχές γεγονός που επιβεβαιώνεται από την εσπευσμένη μετάβαση των Ν. Χαρδαλιά και Π. Αρκουμανέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το στέλεχος της μετάλλαξης ανιχνεύθηκε σε ιερέα. Την ίδια στιγμή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, φθάνοντας στη Θεσσαλονίκη μετέβησαν στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως.

ERT

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.