Στις 27 Μαρτίου κυκλοφορεί το Blu-Ray του Star Wars: The Last Jedi!

[ad_1]

To Star Wars: The Last Jedi αν και δίχασε την κοινότητα των Star Wars fans, αποτέλεσε μία τεράστια εμπορική επιτυχία, καθώς οι εισπράξεις του ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύρια δολάρια. Τώρα, οι Star Wars fans αλλά και οι λάτρεις του home cinema θα μπορούν πολύ σύντομα να αποκτήσουν το The Last Jedi, καθώς όπως έγινε γνωστό το 8ο επεισόδιο του Πολέμου των Άστρων θα κάνε την εμφάνιση του στις 13 Μαρτίου σε digital μορφή και στις 27 Μαρτίου σε Blu-ray.

The Last Jedi Blu Ray 1

Ως είθισται, η home edition του The Last Jedi θα έρθει με πολλά bonuses, όπως είναι για παράδειγμα 14 κομμένες σκηνές που δεν συμπεριελήφθησαν στο final cut της ταινίας, αλλά και behind the scenes documentaries που αφορούν στην δημιουργία του τελευταίου κεφαλαίου του Star Wars. Ειδικότερα, ο συγγραφέας – σκηνοθέτης του Episode VIII, Rian Johnson αναμένεται να ξεναγήσει τους fans σε ένα μοναδικό δημιουργικό ταξίδι, το οποίο θα παρουσιάζει το πώς είναι να δίνει κάποιος πνοή στο όραμα του, δημιουργώντας ένα φαινόμενο της ποπ κουλτούρας, όπως άλλωστε είναι οποιαδήποτε ταινία Star Wars. Τέλος, μία από τις δυνατότητες της home edition του The Last Jedi θα αφορά στην δυνατότητα για ενεργοποίηση των σχολίων του σκηνοθέτη κατά τη προβολή της ταινίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Last Jedi θα είναι η πρώτη ταινία της Disney που θα υποστηρίζει το πρότυπο 4K Ultra HD, πράγμα που σημαίνει απίθανη ποιότητα εικόνας HDR και ήχο ποιότητας Dolby Atmos. Δείτε και το trailer για να «ψηθείτε» ακόμη περισσότερο!

The post Στις 27 Μαρτίου κυκλοφορεί το Blu-Ray του Star Wars: The Last Jedi! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.