Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για την επίθεση σε Μπουτάρη,ελεύθερος ο 17χρονος

Ελεύθερος αφέθηκε ο 17χρονος που συνελήφθη για την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη

Σε δίκη οι υπόλοιποι συλληφθέντες

Ο 17χρονος που συνελήφθη για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, αφέθηκε ελεύθερος, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Οι δυο 20χρονοι και ο 36χρονος, παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο, στις 13:30.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, απρόκλητη επίθεση και διακεκριμένη φθορά.

μπουταρης

 

O πρόεδρος αστυνομικών Θεσσαλονίκης εξηγεί γιατί δεν έγιναν επ’ αυτοφόρω συλλήψεις στην επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη

Μόνο τέσσερις αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στην επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ο Πρόεδρος αστυνομικών Θεσσαλονίκης εξηγεί τον λόγο που οι τέσσερις ένστολοι δεν προχώρησαν σε συλλήψεις…

 

Με το επιχείρημα ότι «πιστεύετε ότι οι τέσσερις έντσολοι θα έκαναν τη δουλειά τους όπως έπρεπε και δεν θα τους έδερνε ο όχλος;» επιχείρησε να δικαιολογήσει ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Τσαϊρίδης το γεγονός ότι δεν έγινε καμία επ’ αυτοφόρω σύλληψη κατά την επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη.

«Όταν βλέπουμε να κάνουν συλλήψεις ολόκληρες διμοιρίες των ΜΑΤ και να δέχονται επιθέσεις; Τι θέλετε, όταν υπαρχει όχλος 100 ατόμων να προσπαθούν να συλλάβουν ένα άτομο για να γίνουν και αυτοί θύματα;» πρόσθεσε ο κ. Τσαϊρίδης στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Μιλάμε για έναν όχλο δεκάδων ατόμων, μπορεί και 100. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτός ο όγκος δεν μπορεί να κρατηθεί με 4 ένστολους αστυνομικούς» υποστήριξε για όσα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τον ίδιο «σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι λογική εικόνα. Αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα της γενικότερης απαξίωσης». «Σέβεται κανείς τον Έλληνα αστυνομικό;» αναρωτήθηκε ο κ. Τσαϊρίδης.

«Σκοπός ήταν να φύγει ο κ. Μπουτάρης από το χώρο» πρόσθεσε για τις κινήσεις των συναδέλφων του.

Στο ερώτημα, τέλος, γιατί η αστυνομία έχει μετατραπεί σε θεατή ο κ. Τσαϊρίδης απάντησε ότι «η αστυνομία είναι θεατής γιατί χρησιμοποιείται ως κυματοθραύστης για τις μνημονιακές πολιτικές»

seleo.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.