Στο Ωραιόκαστρο η Αλυόνη Παπαδάκη!

Ο «ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ» Σύλλογος Εθελοντών Ωραιοκάστρου & Φίλων Ξενώνα «Το Σπίτι της Άρσις», σε συνεργασία με τη Σκηνοθέτη-Ηθοποιό Νέλλυ Δελή και υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, διοργανώνει μια μοναδική εκδήλωση με την παρουσία της συγγραφέως Αλκυόνης Παπαδάκη την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, στις 7 μ.μ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Icbs Business College, Θεσσαλονίκης 108 – Ωραιόκαστρο.

Στο πάνελ θα βρίσκονται η Άννα Μυγδονίου, πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που θα προλογίσει. Η Νέλλυ Δελή, ηθοποιός που θα αναγνώσει αποσπάσματα υπό την μουσική συνοδεία πιάνου της Άλκυστις Τόγια. Ο συγγραφέας Γιώργος Γκόζης που θα αναλύσει τα κείμενα. Και φυσικά, η Αλκυόνη Παπαδάκη!

Οι παραβρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τη συγγραφέα και μετά την εκδήλωση να λάβουν αφιέρωσή της στα βιβλία τους, ενόσω θα απολαμβάνουν κρασί και εδέσματα προσφορά των χορηγών μας.

Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμοι, για όποιον επιθυμεί, όλοι οι τίτλοι βιβλίων της συγγραφέως και τα έσοδα από την πώληση τους θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ.

Είσοδος Ελεύθερη.
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.