Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες
Το πρώτο κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη. Όπως είχε ανακοινωθεί,την Παρασκευή το απόγευμα, μέλη και φίλοι του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου θα συγκέντρωναν είδη πρωτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.
Ήταν μια εμπειρία ξεχωριστή, για όλους μας. Ξεχωριστή, γιατί υπήρξε μεγάλη προσέλευση τόσο απο τα μέλη και τους φίλους μας, όσο και απο πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Τα είδη συγκεντρώθηκαν και την επόμενη ημέρα (Σάββατο 5/3/2016), μεταφέρθηκαν απο μέλη του συλλόγου στο κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων στα Διαβατά, ώστε να δοθούν στους υπευθύνους.
Τα λίγα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην παράδοση των ειδών, επιλύθηκαν με την άμεση και καταλυτική παρέμβαση του κ Σταυράκη Αλέξανδρου, γιατρού απο το Κοινωνικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης (Λιμάνι), τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ, όπως και όλους εσάς.
….Κάποτε θα ‘ρθουν γνωστικοι,
λογαδες και γραμματικοι
για να σε πείσουν
Εχε το νου σου στο παιδί
κλείσει την πόρτα με κλειδί,
θα σε πουλήσουν
Και οταν θα’ρθουν οι καιροί
που θα’χει σβήσει το κερί
στην καιταγιδα
Υπερασπίσου το παιδί
γιατι αν γλιτώσει το παιδί
υπάρχει ελπίδα
(απο το τραγούδι με τίτλο””:Κάποτε θα’ρθουν να σου πουν” σε στιχους του Λευτέρη Παπαδοπουλου και μουσική Θεοδωρακη )
Politics tikis,perivantologikos,Πολιτιστικός περιβαλλοντικός

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.