Συλλογή προϊόντων – Δράσεις Σχολείων

«Συλλογή προϊόντων – Δράσεις Σχολείων»

 

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και απώτερο στόχο τη στήριξη των συνανθρώπων μας  που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, στέκεται στο πλευρό τους, με μια δράση αγάπης, που ξεκινά από τους μικρούς μας φίλους, τους μαθητές.

 

Εν όψει του Πάσχα θέλοντας να στηρίξουμε τις οικογένειες δεκάδων συμπολιτών μας, οι οποίοι με δυσκολία αλλά και περίσσεια αξιοπρέπεια προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στην καθημερινότητα, τοποθετούμε στα σχολεία «Καλάθια Αγάπης». Αυτό που έχουν να κάνουν οι μικροί μας φίλοι είναι, μαζί με τους γονείς τους, να τα γεμίσουν με πολλή αγάπη και ξηρά τροφή. Ακόμη και ένα προϊόν αρκεί για να γεμίσει το τραπέζι κάποιων συμπολιτών μας με χαρά!

 

Απευθυνόμαστε σε εσάς και σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας και σας καλούμε να γίνεται συνοδοιπόροι στο έργο του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του δήμου μας, ώστε οι μικροί μας ήρωες να μάθουν πως τα ρήματα  «αγαπώ» και «βοηθώ» είναι απ τα πιο ωραία στον κόσμο! Γιατί απλά μπορούν να προσφέρουν χαμόγελα, στήριξη και μια μεγάλη αγκαλιά, σε όλους εκείνους, που την έχουν ανάγκη αλλά σιωπούν, πίσω από πόρτες κλειστές.

 

 

Η δράση ξεκινά στις 21 Μαρτίου, σε όλα τα σχολεία του Δήμου Ωραιοκάστρου και αυτό που περιμένουμε από όλους εσάς είναι την αμέριστη στήριξη σας γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από την ανιδιοτελή αγάπη των παιδιών μας!

 

 

Με εκτίμηση

 

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού,

& Νέας Γενιάς

 

ΑΤΑΜΙΑΝ ΠΕΤΡΟΣ

 

Screenshot_1

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.