Συνελήφθησαν μητέρα και γιος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 52χρονης γυναίκας και του 30χρονου γιού της, για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

Στην δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και ο σύζυγος της 52χρονης, ηλικίας 57 ετών, ο οποίος δεν συνελήφθη και αναζητείται στο πλαίσιο των ορίων του αυτοφώρου.
Ειδικότερα, χθες (12-05-2016) το πρωί, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία που διαμένουν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του σπιτιού τους, 9 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως ενός μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Από τον ίδιο χώρο κατασχέθηκε και ένας λαμπτήρας που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης.
Επιπλέον, σε διάφορους χώρους του σπιτιού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολική ποσότητα κάνναβης, βάρους 90 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
ΦΩΤΟ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ Τ.Α. ΚΙΛΚΙΣ 3
ΦΩΤΟ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ Τ.Α. ΚΙΛΚΙΣ 2
ΦΩΤΟ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ Τ.Α. ΚΙΛΚΙΣ 1

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.