Συνεχίζει αήττητος ο Α.Σ.Ωραιόκαστρο με 9χ9

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ Ο ΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΜΕ 9 x 9 !!!

Παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα των γυναικών μας στο πρώτο σετ, η ομάδα του Ωραιοκάστρου βρήκε τον ρυθμό της και με ένα ρεσιτάλ ψυχής και τακτικής, έδειξε τον καλύτερο εαυτό της, έπαιξε με πάθος, σύμφωνα με τις δυνατότητες της και κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη με 2-3 σετ μέσα στην καυτή έδρα του Πήγασου όπως της άξιζε!

Ο Πήγασος έπαιξε δυνατά και υπερασπίστηκε την έδρα του απέναντι στο μαχητικό Ωραιόκαστρο, αλλά δεν τα κατάφερε. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα, την ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία της και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο, αξίζει να δώσουμε στους γονείς των νεανίδων και κορασίδων των ακαδημιών και αγωνιστικών τμημάτων του ΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, οι οποίοι ήρθαν στον αγώνα μαζί με τα παιδιά τους, προκειμένου να εμψυχώσουν την ομάδα, αλλά και για να αποκομίσουν τα παιδιά οφέλη, βλέποντας και μαθαίνοντας απο την εμπειρία της Mεγάλης ομάδας! Τους ευχαριστούμε απο καρδιάς!

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ωραιοκάστρου μετά απο 9 αγώνες και ισάριθμες νίκες, συνεχίζει να διατηρεί την πρωτιά, φιγουράροντας μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Για τα κορίτσια μας και τον προπονητή τους Κώστα Αγγουρά που πέτυχαν αυτή τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο, παρά μόνο ότι με την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που δείχνουν στο παρκέ, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα κορίτσια που βρίσκονται η που θέλουν να βρεθούν στη μεγάλη οικογένεια και την Πρώτη ομάδα του Ωραιοκάστρου τον ΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ!

Τα καλύτερα έρχονται! Επόμενος αγώνας των γυναικών είναι την Κυριακή 10/12/2017 και ώρα 18:00 στο Κονταξοπούλειο με αντίπαλο τον ΟΠΑΘ Περσέας.

Αθλητικός Σύλλογος “ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ”

0641CBA4-1AC4-4EBE-BB71-A35EE72B3F6A

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.