Συνεχίζει τα «τρίποντα» ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο οι ομάδες του Μυγδονιακού πέτυχαν το απόλυτο αποτέλεσμα νίκης με 0-3 και στους τρεις αγώνες όπου συμμετείχαν. Αυτή τη φορά μάλιστα σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια, που αποτελεί μοναδικό ρεκόρ για τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου εφόσον πρώτη φορά συμβαίνει σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές.
Νωρίς το πρωί του Σαββάτου 10/3/2018, οι μικρές παγκορασίδες που συμμετέχουν στο Τουρνουά Εκτός Συναγωνισμού, κέρδισαν στο Φίλυρο την αντίστοιχη τοπική ομάδα του Αετού παίζοντας πολύ καλό volley και δείχνοντας ότι προετοιμάζονται με τον καλύτερο τρόπο για να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.
Η ομάδα παγκορασίδων του Μυγδονιακού, για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης (φάση των 32 ομάδων) του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, πέτυχαν στην Ευκαρπία την μία από τις δύο νίκες που είναι απαραίτητες για την συνέχεια στην επόμενη φάση των 16 ομάδων. Η ομάδα του ΓΑΣ Ευκαρπίας για την επόμενη 2η αγωνιστική του Σαββάτου 17/3/2018 θα φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Μυγδονίας από τις Πορτοκαλί.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Λάκη Μαρία (C), Καραντάκη Δήμητρα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Γιάμπαστου – Πουλέκα Κατερίνα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Λεούδη Μηλένα, Κυρμανίδου Μαρία (L), Ιορδανίδου Αθανασία (L), Βεζύρη Ιωάννα, Μαράνα Γεωργία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Σωτηρίου Σοφία, Χατζησακούλα Ησαϊα, Ευφραιμίδου Εβελίνα.
ΓΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ: (Σαλτίδης Νικόλαος) Ζεκιολάρι Μπ. (C), Τεκτονίδου Αν., Κατσάκογλου Θ., Ρουσβανίδου Αικ., Καφέ Σ., Παπαδοπούλου Ε., Τζήμικα Μ., Στονίλη Δ., Νταμπίζα Στ., Μουχταροπούλου Μ., Χατζηχρήστου, Παπαγερίδου Β.
Η γυναικεία ομάδα που έχει εξασφαλίσει την 2η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, αγωνίστηκε χωρίς άγχος στην Επανομή απέναντι στον αξιόμαχο Αριστοτέλη και έφυγε νικήτρια με τελικό σκορ 0–3(17-25)(16-25)(23-25). Μία αγωνιστική απέμεινε πριν τις διασταυρώσεις για την τελική κατάταξη του πρωταθλήματος και ο Μυγδονιακός αναμένει τα αποτελέσματα της Κυριακής 18/3/2018 για να μάθει ποια ομάδα θα βρεθεί στην 3η θέση και ταυτόχρονα ποια θα είναι η επόμενη αντίπαλος του.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Αξάρη Αναστασία, Αρνάκη Ελισσάβετ, Δάκου Λιάνα (L), Λάκη Μαρία (L), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Μαράνα Γεωργία, Λεούδη Μηλένα, Γιάμπαστου – Πουλέκα Κατερίνα.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: (Μητρούδης Βασίλειος) Τζειρανίδου Σάρρα (C), Τσεκούρα Αικατερίνη, Τζειρανίδου Δανιέλα, Καράνου Στυλιανή, Νταμζί Βίκη, Σιάμου Μυρσίνη, Σταμάτη Αντωνία (L), Κάγκα Μαρία (L), Ιορδανίδου Αναστασία, Ζιρζίρη Δέσποινα, Ιωαννίδου Νικολέτα, Σπύρου Ανδριάνα, Νταβελίδου Αικατερίνη.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.