Τένις:Θρίαμβος της Σάκκαρη, νίκησε και τη Βίνους Γουίλιαμς

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-4, 7-6(2) επί της Βίνους Γουίλιαμς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Silicon Valley Classic.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση και το απέδειξε απέναντι στη Βίνους Γουίλιαμς. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν σαρωτική κόντρα στην Αμερικανίδα της οποία επιβλήθηκε με 6-4, 7-6(2) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Silicon Valley Classic.

Στα 23 της χρόνια η Σάκκαρη επιβλήθηκε για πρώτη φορά κόντρα στην μεγάλη Αμερικανίδα και επιβεβαίωσε όσους θεωρούν ότι στο Σαν Χοσέ παίζει ίσως το καλύτερο τένις της καριέρας της.

Παρ’ όλα αυτά ο αγώνας δεν ξεκίνησε ιδανικά για την Σπαρτιάτισσα. Η Βίνους εκμεταλλεύτηκε τη νευρικότητα της και κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 games στο πρώτο σετ. Η συνέχεια όμως ανήκε στην Μαρία Σάκκαρη η οποία κατέκτησε τα επόμενα έξι από τα επτά game και έφτασε στο 1-0 σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ είχαμε μία μεγάλη μάχη ανάμεσα στις τενίστριες, η Σάκκαρη έκανε το break για να προηγηθεί με 6-5, αλλά η Βίνους απάντησε με break back και έτσι το σετ οδηγήθηκε στο tie break. Εκεί η Σάκκαρη δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της και έφτασε στη νίκη με 6-4, 7-6 (2)

Στα ημιτελικά του τουρνουά η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ντάνιελ Κόλινς (ΗΠΑ, Νο 44) στον κόσμο.

KEY BISCAYNE, FL - MARCH 20: Maria Sakkari (GRE) competes during the qualifying round of the 2018 Miami Open on March 20, 2018, at Tennis Center at Crandon Park in Key Biscayne, FL. (Photo by Aaron Gilbert/Icon Sportswire via Getty Images)

sport24.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.