Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο γνωστός ποδοσφαιριστής για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ

Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο γνωστός ποδοσφαιριστής για την κατηγορία του ομαδικού βιασμού

Νέα προθεσμία για την Πέμπτη πήρε για να απολογηθεί στην ανακρίτρια, ο γνωστός ποδοσφαιριστής της super league που μαζί με τον 40χρονο μάνατζέρ του,  κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 17χρονης.

Αρνείται τις κατηγορίες, αποδεχόμενος ωστόσο τη συνεύρεση με την 17χρονη, και υποστηρίζει πως υπήρχε συναίνεση.

Η κατηγορία επιφέρει ποινή που μπορεί να φθάσει και τα ισόβια, καθώς ο ομαδικός βιασμός ή βιασμός από κοινού, όπως ορίζεται στον Ποινικό Κώδικα, θεωρείται, όπως και το βασικό αδίκημα, πράξη ειδεχθής με μεγαλύτερη ποινική απαξία.

Η νεαρή κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού -στο σπίτι του ποδοσφαιριστή- αρχικά από τον 27χρονο αθλητή και στη συνέχεια από 40χρονο μάνατζερ που βρισκόταν εκεί. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι τρεις τους διασκέδαζαν σε κλαμπ στον Ωρωπό, από όπου έφυγαν για να πάνε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα.

Δήλωσε αθώος. “Ολα γίνονται για τα λεφτά, φέρεται να είπε. Εάν δεν ήμουν γνωστός δεν θα γινόταν τίποτα αππο όλα αυτά, πρόσθεσε.

Και ο 40χρονος προσήλθε σήμερα εναντίον του ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα σε βάρος του και θα απολογηθεί την Παρασκευή.

 

ertnews.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.