Τι κρύβει μέσα του το Samsung Galaxy Note 8; Το iFixit αποκαλύπτει!

[ad_1]

Το γνωστό για τα teardowns του iFixit έπιασε στα χέρια του το νέο Samsung Galaxy Note 8 και το έκανε… βίδες, αποκαλύπτοντας όλα του τα εξαρτήματα.

galaxy-note-8-tear-down

Πρόσφατα έκανε το ίδιο και με το Essential Phone, δείχνοντας πως είναι αρκετά δύσκολο να επισκευαστεί. Το Note 8 φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα σε αυτό το κομμάτι, χωρίς όμως να είναι και πανεύκολο στο να δεχθεί επεμβάσεις.

Τα προβλήματα ξεκινούν με την αφαίρεση του γυάλινου πίσω μέρους, καθώς είναι ισχυρά κολλημένο στο σασί της συσκευής. Το ίδιο συμβαίνει και με την οθόνη/πρόσοψη του Note 8. To καλό είναι πως έχουν χρησιμοποιηθεί τυπικές βίδες για το μοντάρισμα της συσκευής, οπότε δε χρειάζεται κάποιο special tool για την αφαίρεσή τους.

Όσο για τη μπαταρία του, μπορεί να αντικατασταθεί, ωστόσο και πάλι το εμπόδιο είναι το ισχυρά κολλημένο πίσω μέρος της συσκευής. Το iFixit βαθμολόγησε τη συσκευή με 4/10, έτσι για την ιστορία.

The post Τι κρύβει μέσα του το Samsung Galaxy Note 8; Το iFixit αποκαλύπτει! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.