Τον Μάιο η πρώτη άρση των μέτρων – Ποια καταστήματα θα ανοίξουν Δηλώσεις Υπουργού Ανάπτυξης 

Τον Μάιο η πρώτη άρση των μέτρων – Ποια καταστήματα θα ανοίξουν Δηλώσεις Υπουργού Ανάπτυξης

Σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: μια  γενική αρχή, σχετικά με τον σχεδιασμό για το πώς και πότε θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα, το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι ή άρση των περιοριστικών μέτρων θα γίνει με αντίστροφη πορεία από αυτή που έκλεισαν και πιστεύουμε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και στα μέσα Μαΐου, με βάση το καλό σενάριο, θα μπορεί να ξεκινήσει η αντίστροφη πορεία. Κανένας μας δεν βρίσκει ευχαρίστηση σε αυτά τα μέτρα αλλά ήταν αναγκαία για την καταιγίδα που ήρθε.

Για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας στην αγορά ο Υπουργός τόνισε: θα τα καταφέρουμε, όπως ακριβώς διαψεύσαμε και τις αρνητικές προβλέψεις για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας

Για το  «μαξιλαράκι» των 37 δισ. που βρληκε η ΝΔ απο το ΣΥΡΙΖΑ ότι χρησιμοποιεί η κυβέρνηση η κ. Γεωργιάδης ανάφερε ότι δεν χρησιμοποιήθηκε και καλό είναι, όσο γίνεται να μην το ακουμπήσουμε διότι θα είναι κακό σήμα για τις αγορές,τόνισε.

Δείτε όλη την συνένετυξη

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.