Το τρένο του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ
Την Κυριακή 7/2/2016 στο γήπεδο του Ν. Ρυσίου έγινε ένας σπουδαίος αγώνας βόλλευ μεταξύ της τοπικής Αναγέννησης και του Μυγδονιακού για το πρωτάθλημα της 1ης τοπικής κατηγορίας Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.
Ο αγώνας ήταν σημαντικός και για τις δυο ομάδες αφού ο μεν Μυγδονιακός ήθελε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και η Αναγέννηση Ρυσίου να εδραιωθεί στην δεύτερη θέση.
Τελικά ο Μυγδονιακός κέρδισε με 0—3 (23-25) (13-25) (20-25)
Σ’ αυτό τον αγώνα η ο Μυγδονιακός απέδειξε ότι έγινε ομάδα με πείρα και προσωπικότητα αφού μπορεί και κερδίζει σημαντικά παιχνίδια με μέτρια απόδοση. Το παιχνίδι είχε ένταση και αγωνία μόνο στο πρώτο σετ που ο Μυγδονιακός ακλουθούσε συνεχώς στο σκορ και πέρασε μονάχα στο 23-25. Τα άλλα δυο σετ τα πήρε σχετικά εύκολα.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια, στην προπονήτρια κ. Άντζυ, που συνεχίζουν σοβαρά και σταθερά την πορεία προς την Β΄ Εθνική. Ας μη ξεχνάμε και όλους τους συντελεστές αυτής της καταπληκτικής πορείας, το Διοικητικό Συμβούλιο, τους εφόρους των τμημάτων, τους γονείς των αθλητριών μας, τους υπέροχους φιλάθλους μας και τους χορηγούς μας μικρούς και μεγάλους.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Χατζησακούλα Χριστίνα , Καραγιάννη Θέη, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/να, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Βεργή Γωγώ, Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Λάκη Μαρία, Γιάμπαστου Χριστίνα, Μαδέση Χριστίνα, Καρατάκη Δήμητρα.
ΑΝΓΕΝΝΗΣΗ ΡΥΣΙΟΥ: (Μητρούδης Βασ) Τσομίδου Ν, Τερκενλή Λ, Αρχοντοπούλου Κ, Τσόγκα Ι, Τσόγκα Σ, Ριζοπούλου Ι, Ντικίκου Κ, ΓιαννετάκηΗ, ΧΝικολάου Ι, Σάγκοβιτς Δ, Γαύρου Φ, Τζετζέρα Ε, Καρακουτινού Μ, Βασιλειάδου Γ.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ,migdoniakos
Μυγδονιακος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.