Το HBO αποκαλύπτει την αλήθεια: ο John Snow είναι νεκρός!

[ad_1]

Με την πρεμιέρα της έκτης σεζόν του «Game of Thrones» να είναι προγραμματισμένη για τις 24 Απριλίου, δηλαδή μόλις δύο εβδομάδες μετά, το ερώτημα για τον θάνατο (ή όχι) του John Snow παραμένει – ναι το ξέρω- ένα από τα… πιο ενδιαφέροντα στην ιστορία της τηλεόρασης.

game-of-thrones-season-5-finale-jon-snow1

Εκατομμύρια φανς της σειράς με την τεράστια τηλεθέαση σε ΗΠΑ και υπόλοιπο κόσμο έχουν εδώ και έναν περίπου χρόνο την απορία για το αν τελικά ζει ή όχι ο John Snow, που στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν χάνει τη ζωή του από τα ίδια τα «αδέρφια» του στη Νυχτερινή Φρουρά! Κατά την δημοσίευση του τίτλου και της σύνοψης του πρώτου επεισοδίου της έκτης σεζόν του «Game of Thrones» το HΒΟ επιχειρεί να παρατείνει την αγωνία μας (ή εναλλακτικά να παίξει με τα νεύρα μας ίσως; ) και με μία λακωνική σύνοψη του πρώτου επεισοδίου της νέας σεζόν όπου και αναφέρει: «Ο Τζόν Σνόου είναι νεκρός. Η  Νταινέρυς συναντά έναν δυνατό άντρα. Η Σέρσεϊ βλέπει ξανά την κόρη της».  

Με τον τίτλο της πρεμιέρας της 6ης σεζόν να είναι «The Red Woman», θα πρέπει να περιμένουμε δύο ακόμα εβδομάδες μέχρι να μάθουμε τι πραγματικά σημαίνουν όλα αυτά! Ή μήπως όχι;

 

The post Το HBO αποκαλύπτει την αλήθεια: ο John Snow είναι νεκρός! appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.