Χειροπέδες σε 40χρονο για ληστείες σε καταστήματα στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης

[ad_1]

Χειροπέδες σε 40χρονο για ληστείες σε καταστήματα στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης

Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από την ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, περιπτώσεις ληστειών σε καταστήματα της Ανάληψης.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 40χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας, καθώς και για παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 40χρονος το Νοέμβριο του 2016 και το Φεβρουάριο του 2017, εισήλθε σε δύο (2) καταστήματα στην περιοχή της Ανάληψης απ’ όπου αφαίρεσε με την απειλή μαχαιριού το συνολικό χρηματικό ποσό των (210) ευρώ.

Πρωινές ώρες χθες (22-09-2017), διενεργήθηκε έρευνα σε οικία του ανωτέρω, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) μαχαίρια που κατείχε παράνομα και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη διακρίβωση τυχόν εμπλοκής του σε έτερες αξιόποινες πράξεις.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.