Χορωδιακά Σύνολα Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου

Χορωδιακά Σύνολα

Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου

 

Κατά τρέχουσα καλλιτεχνική περίοδο 2018-2019 τα Χορωδιακά Σύνολα της Ενορίας μας διαγράφουν μια ανοδική καλλιτεχνική πορεία. Πρόκειται για μια προσπάθεια που επιβραβεύεται είτε με θετικά σχόλια από ειδήμονες και μη, είτε με κατάκτηση βραβείου σε διαγωνισμό.

Κατά τους παρελθόντες μήνες οι Χορωδίες μας συμμετείχαν στο 1ο Φεστιβάλ Παιδικών & Νεανικών Χορωδιών του Δήμου Ωραιοκάστρου (Παιδική Χορωδία Σολ), στην Χριστουγεννιάτικη Συνάντηση Χορωδιών του Δήμου Καλαμαριάς (Γυναικεία Χορωδία EuChoralisκαι Παιδική Χορωδία Σολ) και στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, κατόπιν πρόσκλησης, στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Όνειρο Ζωής, στο Παλαιόκαστρο.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου η Ενορία μας έγινε αιτία να ακουστεί για ακόμα μια φορά, θετικά, το Ωραιόκαστρο.
Η Παιδική Χορωδία Σολ, υπό την διεύθυνση της κ. Άννας Γεράση, κατέκτησε το δεύτερο βραβείο στον 1ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό “Τάσος Παππάς” που διοργάνωσε το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης.
Η Χορωδία μας διαγωνίστηκε επάξια και διακρίθηκε ανάμεσα σε χορωδίες υψηλότατου επιπέδου, προερχόμενες από Μουσικά Σχολεία και Ωδεία.
Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε από καρδιάς τη μαέστρο μας, Άννα Γεράση, την Δώρα Λιθοπούλου που συνόδευσε στο πιάνο και φυσικά όλα τα παιδιά μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους που οδήγησε σε αυτήν την επιτυχία. Επίσης ευχαριστούμε για την στήριξη και συγχαίρουμε όλους τους γονείς των παιδιών.
Το πρόγραμμα των Χορωδιών μας για τους επόμενους μήνες περιλαμβάνει ηχογράφηση, συναυλία και συμμετοχή στον Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιών Καρπενησίου, για την Γυναικεία Χορωδία EuChoralisκαι συμμετοχή σε workshops του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορωδιών του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και στην καταληκτική συναυλία του εν λόγω Φεστιβάλ τον Απρίλιο, για την Παιδική Χορωδία Σολ. Τέλος, η Παιδική Χορωδία θα εμφανιστεί και σε προγραμματισμένη συναυλία μαζί με την EuChoralis.

Τα Χορωδιακά Σύνολα της Ενορίας μας καθιερώνονται με σταθερά βήματα ωςπολιτιστικοί φορείς υψηλού επιπέδου τόσο στην πόλη μας όσο και εκτός αυτής, καθώς λαμβάνουν από επαγγελματίες του χώρου θετικές κριτικές και αναγνώριση. Για τον λόγο αυτό απευθύνουμε πρόσκληση για προσέλκυση χορηγών των Συνόλων μας έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ανοδική τους πορεία και παράλληλα να ωφεληθούν και οι χορηγοί μέσα από αυτήν την στήριξη.

Όσες επιχειρήσεις θέλουν να γίνουν συνοδοιπόροι στην πολιτιστική μας προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας με τους εξής τρόπους:

Τηλεφωνικά στο 697 619 3473 (κ. Άννα Γεράση), με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση [email protected](π. Νικόλαος Μοναστηρίδης) ή με μήνυμα στην Σελίδα μας στο facebookμε το όνομα Χορωδιακά Σύνολα Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου

53255414_1119118578276014_9056633215921422336_n

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.