Χρήστης δαγκώνει iPhone για να δει αν είναι αληθινό και η συνέχεια είναι ….απρόσμενη (video)

[ad_1]

Οι εκρήξεις μπαταριών smartphones γίνονται θέμα κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει όταν κάποιος …δαγκώνει ένα iPhone!

iphone-explodes-after-man-bites-it-to-check-if-it-s-fake

Όσο περίεργο μπορεί να ακούγεται, αυτό είναι κάτι που συνέβη σε ένα κινεζικό κατάστημα, όπου ένας δυνητικός αγοραστής iPhone αποφάσισε να ελέγξει αν η συσκευή ήταν πραγματική, ακριβώς όπως θα ήθελε να δοκιμάσει ένα χρυσό νόμισμα: δαγκώνοντας την.

Το CCTV video δείχνει ότι ο άνθρωπος ελέγχει το iPhone πριν το πλησιάσει κοντά στο στόμα του, προφανώς για να κοιτάξει προσεκτικά εάν είναι κλώνος ή όχι. Μετά από μόλις μερικά δευτερόλεπτα, φαίνεται ότι ο άνδρας δαγκώνει (!) τη συσκευή και …αμέσως μετά συμβαίνει κάτι ακόμη: Μία έκρηξη, από την οποία ευτυχώς κανείς δεν τραυματίζεται – κάτι βέβαια ιδιαιτέρως περίεργο, δεδομένου του πόσο κοντά ήταν η συσκευή στο πρόσωπο του ανθρώπου.

Είναι αυτονόητο ότι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ο άνδρας δεν εμπλέκεται σε κάποιο είδος φάρσας ή απλά θέλει να κερδίσει εντυπώσεις με ένα ψεύτικο βίντεο.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να παρακολουθήσετε το πλήρες συμβάν στο παρακάτω βίντεο και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

The post Χρήστης δαγκώνει iPhone για να δει αν είναι αληθινό και η συνέχεια είναι ….απρόσμενη (video) appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.