Ψάχνοντας την πρόεδρο του καναπέ…

Συνέχεια της πραγματικά ασύλληπτης έκτασης που πήρε το περιστατικό που δημοσίευσε με δελτίο τύπου η ΑΡΣΙΣ.

Εξιστόρηση γεγονότος: η καταγγελία της ΑΡΣΙΣ για το περιστατικό που ισχυρίζεται οτι διαδραματίστηκε σε λεωφορείο της γραμμής 56 στο Ωραιόκαστρο πήρε ασύλληπτες διαστάσεις  στο διαδίκτυο. Τα σχόλια έβγαλαν τα πραγματικά συναισθήματα στη φορά. Ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κατηγόρησε ευθέως την πρόεδρο του συλλόγου εθελοντών ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ κ.Ελισάβετ Κουζιώρτη και της χρέωσε υποχρεώσεις και τίτλους που δεν έχει. Ζήτησε δημοσίως η πρόεδρος να τοποθετηθεί για την καταγγελία ως εκπρόσωπος της ΑΡΣΙΣ και την κατηγόρησε για απραξία και για το ύφος της γραφής της. Κάποιοι προσπάθησαν να της εξηγήσουν οτι καμιά σχέση δεν έχει ο σύλλογος ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ με το γεγονός και η κ. Κουζιώρτη με την διοίκηση της ΑΡΣΙΣ. Η ανεξ.δημ.σύμβουλος όμως δεν δεχόταν την πραγματικότητα και συνέχισε να εκτίθεται ανεπανόρθωτα.
Δείτε την τοποθέτηση της και την προσπάθεια να την επαναφέρουν στην τάξη:

007ECF2D-BEC1-4126-8618-E5C52B2BE63D

Έπειτα απο αυτά ο σύλλογος ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ ξεκαθάρισε την θέση του,δείτε σχετικά εδώ.

Σήμερα η πρόεδρος κ.Ελισάβετ Κουζιώρτη τοποθετείτε αναλυτικά,γιατί ο καθένας πρέπει να μπαίνει στη θέση του:

 

“Ήταν πραγματική έκπληξη η δημόσια, παραληρηματική αναφορά της Ανεξάρτητης Δημοτικής συμβούλου Βικτωριας Γεράκη (=αδσβγ) στο πρόσωπο μου.

Και πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί ειπώθηκαν όλ’ αυτά!

Απαντώ πάντα στις προκλήσεις και η χρονική μου καθυστέρηση οφείλεται σε ιατρικό θέμα οικείου μου προσώπου. Απαντώ επίσης δημόσια, ακολουθώντας το στυλ της (αδσβγ) και σε καμία περίπτωση δεν κρύβομαι όπως μου καταλόγισε.

Δύο αίτια μπορώ να υποθέσω για να εξηγήσω τα γραφόμενά της:

1. Πόνεσε!!! Πόνεσε βαθιά για το συμβάν με το αστικό και τα προσφυγόπουλα. Κι αναζητούσε απαντήσεις απεγνωσμένα. Τώρα τον οδηγό πόνεσε; Τα προσφυγόπουλα;      Δεν ορκίζονται! Αν ο άνθρωπος είναι βαθιά σκεπτόμενος κι ευαίσθητος δεν μπορεί να τον “πιάσει” ο καθένας, καναπεδάτος, εγωιστής, μικροπρεπής και είρωνας σαν του λόγου μου.

2. Έχουμε κάτι παλιά υπόλοιπα με την (αδσβγ) απο τότε που εξελέγη. Αμέσως μετά την εκλογή της έκανε ανάρτηση όπου απευθυνόταν στον εαυτό της με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο “Δήμος Ωραιοκάστρου”. Σχολίασα ότι διαφωνώ και αυτή ήταν η τελευταία επαφή, οποιουδήποτε τύπου, ανάμεσά μας. Θεωρώ οτι μου το κρατούσε μανιάτικο. Και προσπάθησε να ανταποδώσει προχθές, ψέγοντάς με για αμέληση καθήκοντος. Το γεγονός ότι μια, όπως δήλωνε, εθελόντρια του Συνυπάρχω δεν γνωρίζει πού είμαι Πρόεδρος.

Το γεγονός ότι μια δημοτική σύμβουλος δεν ξέρει τη διαφορά ανάμεσα σε Αρσις και Συνυπάρχω… Καταδεικνύουν περίτρανα τον τρόπο με τον οποίο η (αδσβγ) “εργάζεται” ως δημοτική λειτουργός. Το γεγονός ότι συνέγραψε αυτό το παραληρηματικό, ασύντακτο κείμενο αναδεικνύει την ιδιοσυγκρασία της ως ανθρώπου. Δεν δαπανώ λεπτό σε ίντριγκες, μηχανορραφίες και ρουφιανιές.

Ως σκεπτόμενη και ενεργή πολίτης όμως, ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ!!!

Με την κανιβαλική καρεκλοθηρία και την επαγγελματική ανεργία. Οι δημοτικοί σύμβουλοι οφείλουν να παράγουν έργο. Να λύνουν προβλήματα κοινά. Όχι να δημιουργούν διαρκώς προβλήματα ούτε να απαιτούν να λύσουν τα δικά τους μέσω του αυτοδιοικητικού μηχανισμού. Θέλω να δω σε ποιο ψηφοδέλτιο θα συμπεριληφθούν υποψήφιοι αυτής της κατηγορίας και ποιος σοβαρός άνθρωπος θα συνταχθεί μαζί τους στο ίδιο χαρτί….

Ίσως είμαι πολύ ρομαντική αλλά ακόμη ονειρεύομαι ένα ψηφοδέλτιο γεμάτο με ανθρώπους της πράξης, ακομπλεξάριστους, ειλικρινείς και αντί-(αδσβκ). Εάν θέλετε σας το συντάσσω. Είμαι βέβαιη οτι αυτό, το ιδεατό ψηφοδέλτιο, θα μπορούσε να γεννήσει άπειρη ελπίδα και να παράγει ουσιαστικό έργο.Ελισάβετ Κουζιώρτη

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.