Ωραιόκαστρο: Άγνωστοι κατέστρεψαν δέντρα σε αυλή σχολείου

Ωραιόκαστρο: Άγνωστοι κατέστρεψαν δέντρα σε αυλή σχολείου

Αξιολύπητη εικόνα αντίκρυσε ο πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου , Θεόδωρος Ματσουκατίδης, πηγαίνοντας να ποτίσει τα δέντρα που φύτεψαν πριν λίγο καιρό στο δασύλλιο του σχολείου.

Άγνωστοι έσπασαν τα νεαρά δέντρα τα οποία φύτεψε ο σύλλογος πριν λίγο καιρό, σε αντικατάσταση των άρρωστων δέντρων που κόπηκαν.

Πόσο άδικο, κάποιο άνθρωποι να μοχθούν για τον φυσικό πνεύμονα του Ωραιοκάστρου, να αψηφούν τον καύσωνα για να φροντίσουν τα δέντρα και κάποιοι άλλοι μέσα σε λίγα λεπτά να καταστρέφουν παρελθόν και μέλλον. Αρρωστημένα ένστικτα …

Δείτε την ανάρτηση και της φωτογραφίες του προέδρου:
Χθες το απόγευμα πήγα να ποτίσω τα δέντρα στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου αυτή την εικόνα δυστυχώς αντίκρισα, κάποια ανθρωποειδή με αρχές από το σπίτι τους δεν είχαν τι να κάνουν και ξέσπασαν επάνω στα δέντρα…. Πιάσαμε πάτο. Κατά τα άλλα “όλοι” θέλουμε να σώσουμε το Δήμο μας αντε καλές εκλογές …….
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.