Ωραιόκαστρο: Βανδαλισμοί,τσιγάρα και μπουκάλια αλκοόλ σε σχολεία στη Ν.Φιλαδέλφεια Η έκκληση του Συλλόγου Γονέων

Βανδαλισμοί,τσιγάρα και μπουκάλια αλκοόλ σε σχολεία στη Ν.Φιλαδέλφεια Η έκκληση του Συλλόγου Γονέων

Με ανάρτησή του ο  Σύλλογος Γονέων Νέας Φιλαδέλφειας ενημερώνει τους γονείς των μαθητών του Δημοτικού και του Γυμνασίου για την άθλια εικόνα που επικρατεί στον αύλειο χώρο των σχολείων.

Καθημερινές σοβαρές ζημιές,τσιγάρα πεταμένα έξω απο τις διδακτικές αίθουσες και μπουκάλια αλκοόλ είναι η εικόνα που περιγράφει ο Σύλλογος Γονέων και απευθύνει έκκληση προς τους γονείς να μιλήσουν στα παιδιά τους και να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.

Τους παροτρύνει να περνάνε απο το σχολείο και να ελέγχουν τα παιδιά τους.

Σύλλογος Γονέων Νέας Φιλαδέλφειας
Προς ενημερωση σε ολους τους γονεις του Δημοτικου αλλα και του Γυμνασιου που ακομα μπορουν να δουν τις κοινοποιησεις που γινονται στο fb….Στο σχολειο μεσα στο προαυλιο γινονται καθημερινα ζημιες…σοβαρες ζημιες…και πολλα τσιγαρα πεταμενα εξω απο τις αιθουσες…και αλκοολ…πρεπει ο καθενας μας να μιλησουμε τα παιδια μας για να σταματησει αυτο που γινεται..εχουν κοπιασει καποιοι για ολα αυτα που καταστρεφονται.Δεν ειναι κακο να γυρναμε εξω τακτικα και να ψαχνουμε τα παιδια μας…ενημερωστε οσους δεν εχουν fb…ευχαριστουμε..
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.