Ωραιόκαστρο: Ο αντιδήμαρχος Δ. Καρασαββίδης απαντά στον Κ. Πατσαλά για τα αδέσποτα

Ωραιόκαστρο: Ο αντιδήμαρχος Δ. Καρασαββίδης απαντά στον Κ. Πατσαλά για τα αδέσποτα

Ο αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου Δ. Καρασαββίδης απαντά στον Κ. Πατσαλά για τα αδέσποτα Άμεση ήταν η αντίδραση του αντιδημάρχου Υποδομών, Ευταξίας και Καθημερινότητας του Πολίτη, Δημήτρη Καρασαββίδη, σε όσα υποστήριξε ο δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Πατσαλάς, σε συνέντευξή του για τα ποσά που δαπανούνται για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων. Ο κ. Καρασαββίδης κατηγορεί τον κ. Πατσαλά ότι ψεύδεται και ότι παραποίησε τις δηλώσεις που είχε κάνει στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής.

Γράφει σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook:

Με τα ψέματα κάνει πολιτική. Ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Πατσαλάς διαστρεβλώνει την αλήθεια και μάλιστα έφτασε στο σημείο να παραποιήσει δηλώσεις μου για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να προκαλέσει. Ψευδώς ισχυρίζεται πως είπα ότι σπαταλούνται χρήματα για τα αδέσποτα. Ποτέ δεν ανέφερα κάτι τέτοιο! Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής ανέφερα κατά λέξη ότι «…γίνεται μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για αυτό το θέμα των αδέσποτων, τα χρήματα τα οποία δαπανούνται είναι πάρα πολλά, προσπαθούμε να έχουμε την καλύτερη διαχείριση για ένα θέμα το οποίο απασχολεί το σύνολο νομίζω των Δήμων της Ελλάδος, και έχει βελτιωθεί η κατάσταση είναι γεγονός, έχει βελτιωθεί».
Ο κ. Πατσαλάς εκμεταλλευόμενος το ιδιαίτερα ευαίσθητο και σημαντικό ζήτημα της διαχείρισης των αδέσποτων παραποίησε τις δηλώσεις μου και κάνει αντιπολίτευση με ψεύδη. Στο μεταξύ, η παράταξη που εκπροσωπεί ψήφισε παρών για το κρίσιμο θέμα, για αυτό δεν έχει κάτι να σχολιάσει; Αυτός ο άνθρωπος είναι δικηγόρος και υποτίθεται ότι υπερασπίζεται την αλήθεια… Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.