Ωραιόκαστρο: Συνάντηση ΔΟΠΠΑΩ – ΑΝΕΘ για την προσαρμογή των λειτουργούντων δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

Ωραιόκαστρο: Συνάντηση ΔΟΠΠΑΩ – ΑΝΕΘ για την προσαρμογή των λειτουργούντων δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

Συνάντηση με μηχανικούς της ΑΝΕΘ είχε χθες ο Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελος Πανούσης, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία από την πανδημία Covid-19.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να συζητηθούν οι όροι της συνεργασίας για την προγραμματική σύμβαση που πρόκειται να υπογραφεί ανάμεσα σε ΔΟΠΠΑΩ και ΑΝΕΘ, ώστε να υλοποιηθεί το χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών για την προσαρμογή των λειτουργούντων  δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017.

“Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε τις κτιριακές εγκαταστάσεις των παιδικών και βρεφονηπιακών μας δημοτικών σταθμών, ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στα παιδιά και στις οικογένειές τους που μας εμπιστεύονται”, επισήμανε ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελος Πανούσης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.