Ωραιόκαστρο υπόθεση εκβιασμού δημάρχου: Τι πιστεύει η τοπική κοινωνία

Ωραιόκαστρο υπόθεση εκβιασμού δημάρχου: Τι πιστεύει η τοπική κοινωνία

Ανάστατη είναι η κοινή γνώμη στον δήμο Ωραιοκάστρου έπειτα απο την γνωστοποίηση της υπόθεσης εκβιασμού του δημάρχου Παντελή Τσακίρη. Οι υποθέσεις των κατοίκων πολλές και ποικίλες , με άλλες όπως λένε αυτοί που τις κάνουν να βασίζονται σε κάποιες πληροφορίες κι άλλες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Μέσα απο από αναφορές ,άλλες εκτενείς κι άλλες λακωνικές , απο τον ευρύ κύκλο του δημάρχου διαρρέουν πληροφορίες για το ποιος μπορεί να ήταν ο λόγος της απειλής αλλά και το πρόσωπο που βρισκόταν πίσω απο αυτήν. Ξεκινώντας απο το ενδεχόμενο ενός ροζ βίντεο το οποίο δεν είχε να κάνει μόνο με την πράξη αλλά και με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί σε αυτό, μέχρι την υπόθεση κάποιας εξάρτησης του δημάρχου.

Οι περισσότεροι έχουν την πεποίθηση ότι πολιτικός αντίπαλος του δημάρχου έβαλε ανθρώπους να παρακολουθουν τον δήμαρχο με σκοπό να αποκαλύψει παράνομες οικονομικές συναλλαγές που ίσως έπλητταν οικονομικά τον δήμο Ωραιοκάστρου χωρίς καμία άλλη βλέψη. Σε συνέχεια εικάζουν ότι όταν οι ιδιωτικοί ερευνητές ανακάλυψαν κάτι πιο “πιπεράτο” επέλεξαν να απειλήσουν τον δήμαρχο για να μην δημοσιεύσουν το υλικό τους και έτσι να είχαν οικονομικές απολαβές και απο το θύμα και απο τον θύτη.

Σε όλες αυτές τις υποθέσεις αναμένεται να δοθεί ένα τέλος , όπως και ο ίδιος επιθυμεί, απο τον Π.Τσακιρη . Ένα τέλος όχι απλά προς τα σενάρια αλλά και ως προς την αναστάτωση που επικρατεί στους δημότες.

seleo.gr
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.