Όταν ο Πάνος του Survivor κατέθετε ερώτηση στον Τζιτζικώστα

[ad_1]

Όταν ο Πάνος του Survivor κατέθετε ερώτηση στον Τζιτζικώστα

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor είναι ο Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος ανήκει στην ομάδα των «Μαχητών».

Ο 35χρονος, είχε εμφανιστεί τον Νοέμβριο του 2015 στο κοινό της εκπομπής «Στον ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, και είχε απευθύνει ερωτήσεις στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος ήταν υποψήφιος στις εκλογές για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

«Στην αρχή της συζήτησης, αναφέρατε ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα δεχόταν να γίνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος γιατί ήταν πρώην πρωθυπουργός. Στη συνέχεια υποστηρίξατε ότι θα σεβαστείτε τη βάση και αν εκλεγείτε εσείς πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο δεύτερος αυτόματα θα γίνει αντιπρόεδρος στη Βουλή. Θα δεχτεί ο κ. Μεϊμαράκης από πρώην πρόεδρος της ΝΔ, να γίνει αντιπρόεδρος;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος έχει γίνει γνωστός επίσης, ως μάνατζερ ράγκμπι, καθώς αυτή είναι η ιδιότητα που έχει δηλώσει στο παιχνίδι, στην εκπομπή είχε δηλώσει ότι είναι δημόσιος υπάλληλος.

{youtube}97JlLXaKOfY{/youtube}

Πηγή: enikos.gr

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.